Mantelzorgers

Bent u mantelzorger?


Mantelzorger bent u als u langere tijd voor uw naaste zorgt. Mantelzorg geeft u vaak vanzelfsprekend of gewoon, omdat het zo hoort. Mantelzorgen kan voldoening geven. Maar vaak komt er ook heel wat op uw schouders terecht.

Valt de zorg u soms zwaar? Dan ondersteunen we u graag. We kunnen bijvoorbeeld een zorgvrijwilliger inzetten, ondersteunen bij gesprekken met de gemeente of de formele zorg. Misschien heeft u behoefte aan een luisterend oor, hulp of informatie en advies over een ziekte of beperking. Wij geven trainingen en cursussen en wij brengen u ook in contact met andere mantelzorgers.

Er is veel mogelijk. Samen met u kijken we hoe we u het beste kunnen helpen.

Uitzondering avondklok voor mantelzorgers

Tijdens de persconferentie van 20 januari is een avondklok aangekondigd. Deze gaat in op zaterdag 23 januari en zal duren tot 10 februari 4.30 uur. Tijdens deze periode blijft iedereen vanaf 21.00 uur ’s avonds tot de volgende ochtend 4.30 uur binnen. Mensen mogen alleen bij uitzondering de straat op en hebben dan een verklaring nodig. Ook voor mantelzorgers is een uitzondering mogelijk. Klik hier voor meer informatie. 

Onze ondersteuningsmogelijkheden


Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Evenmens


Bel: 0548 638 830


Email: info@evenmens.nl


Zoek ondersteuning