Workshop Kennismaken met psychische problemen en dementie

In 2021 wordt in Wierden de workshop ‘Kennismaken met psychische problemen en dementie’ aangeboden. In de workshop, geschikt voor vrijwilligers en inwoners van de gemeente Wierden, leren de deelnemers psychische aandoeningen en signalen van dementie herkennen en hier op een goede wijze mee om te gaan. Hierdoor kunnen escalaties voorkomen worden.

“Hermien is nogal veranderd de laatste tijd. Ze gedraagt zich vreemd, lijkt somberder, ziet er onverzorgd uit en vermijdt steeds vaker het contact met andere mensen. Als je met haar spreekt, lijkt ze snel afgeleid. Het valt je wel op, maar wat kun je doen?”

Kom jij dit wel eens tegen in je werk, tijdens je vrijwilligerswerk of in je omgeving? En vind je het lastig om daar goed op te reageren? Meld je dan aan voor deze workshop. Dat kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen! In de workshop geven we informatie over psychische problemen en signalen van dementie. We gaan samen aan de slag met praktijkvoorbeelden; wat kom je tegen en hoe ga je er mee om?

De workshop duurt 2 uur. Dankzij subsidie van de gemeente Wierden zijn er geen kosten voor het volgen van deze workshop.

Helaas is deze workshop volgeboekt. Mail of bel Margret Overkamp voor een plek op de wachtlijst. Tel. 0548 638830 of email: moverkamp@evenmens.nl. Op 14 september wordt een fysieke bijeenkomst gepland. Alvast aanmelden of meer info? Neem dan ook contact op met Margret.