‘Wij lopen een eindje met je mee’

Bij Evenmens Samen Verder lopen we letterlijk en figuurlijk ‘een eindje met je mee’ in het rouwproces. De bedoeling van de wandeling is om mensen met een verlies bij elkaar te brengen. Al lopend met elkaar in gesprek. Praten met lotgenoten kan namelijk troost en steun geven. Op 15 februari is er weer een wandeling in Wierden en op 20 februari een wandeling in Nijverdal.

Het verwerken van verlieservaringen gaat buiten beter. Het praten in combinatie met het in beweging zijn (zowel fysiek als psychisch) geven je ruimte en inzicht. Er is ruimte voor het verhaal, voor de emoties en het afscheid nemen. Maar het is ook goed om stil te zijn en dit te ervaren. We zijn er ‘even uit’, voelen onze hartslag en ervaren de natuur! Je wandelt samen met een gids.

Heb je behoefte aan deze vorm van ondersteuning, dan kun je deelnemen aan deze wandeling in Nijverdal (Vertrek 10.00 uur vanaf Buitencentrum Nijverdal ) of Wierden (Vertrek vanaf 10 uur). Deelname is kosteloos, een kopje koffie/thee onderweg is voor eigen rekening; graag van tevoren aanmelden bij Ina Versmissen iversmissen@evenmens.nl of 0548-638830.