Week van de Jonge Mantelzorger deel 2

Tijdens de (eerste) Week van de Jonge Mantelzorger in juni hebben jonge mantelzorgers vooral online veel aandacht gekregen. Evenmens verraste alle jonge mantelzorgers met een mooie verwentas. Meer was in verband met het coronavirus niet mogelijk.

De eerste week van oktober was het de Week van de Jonge Mantelzorger deel 2. De aandacht die kinderen en jongeren tijdens fysieke activiteiten krijgen, blijft ontzettend belangrijk. Het geeft jonge mantelzorgers de kans om gezond en krachtig op te groeien. Evenmens heeft op dinsdag 6 oktober en donderdag 8 oktober met een groep jonge mantelzorgers de fotoworkshop Flash! gevolgd!

Onder begeleiding van fotograaf Sterre Delemarre hebben de jonge mantelzorgers iets op de foto gezet waar ze trots op zijn of iets waar ze veel plezier aan beleven. Er werd van alles meegenomen, van keyboard tot skeelers, van lievelingsknuffel tot voetbalspullen. Er was zelfs een hamster op bezoek. De foto’s zijn prachtig geworden. Deze worden voor iedereen op een canvasdoek afgedrukt met een zelfbedachte quote eronder.

Dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg en in die week hopen we de doeken uit te kunnen delen.

Meer weten over onze ondersteuning voor jonge mantelzorgers? Klik dan hier.