Wandelen voor partners van een volwassene met autisme

Omdat er steeds meer bekendheid komt over autisme en de kenmerken die bij mensen met autisme voor kunnen komen, wil Stichting Evenmens graag verbindingen leggen tussen partners van een volwassene met de diagnose of het vermoeden van autisme. Hiervoor organiseert Evenmens wandelingen.

“Het is zo fijn dat ik hier niet alles uit hoef te leggen, er is begrip voor elkaar”.
De verbindingen onderling kunnen belangrijk zijn. “Door te delen wat er speelt of vragen te kunnen stellen als die er zijn, kunnen mensen elkaar versterken. Onze ervaring is, erover praten kan helpend zijn”, legt consulente Herma Spoolder uit. Daarom nodigt Evenmens u uit voor een wandeling op woensdag 21 juli vanaf Infocentrum “Op Duur”, Rijksstraatweg 109 Den Nul (Olst).

De wandeling start om 10.00 uur en duurt ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Er staat ook een avondwandeling gepland op 20 juli. De start is om 19.30 uur bij de Sallandse Berg aan de Grotestraat 285 in Nijverdal. Ook deze wandeling duurt ongeveer een uur, waarna u de gelegenheid heeft om even na te praten.

De wandelingen vinden plaats in kleine groepjes, volgens de richtlijnen van het RIVM.

Om aan te melden kunt u het formulier hieronder invullen.
Klik hier voor ons volledige aanbod op het gebied van autisme.

Wandeling voor partners van volwassenen met autisme