Wandel coaching voor partners van een volwassene met autisme

Zo’n tien keer per jaar wordt er in Wierden en Raalte een wandeling georganiseerd voor partners van een volwassene met autisme. We gaan wandelend met elkaar in gesprek over dat wat er op dat moment speelt.

Al een aantal jaren wandelt de consulent in Nijverdal met ouders van kinderen met autisme. De wetenschap op het gebied van autisme gaat steeds verder en steeds vaker krijgen we signalen dat een volwassene / de partner een diagnose krijgt. Veel dingen vallen dan op hun plek, maar daarnaast zijn er ook onzekerheden.
Hoe moet ik verder?
Waarom heb ik het niet eerder gezien?
Hoe ga ik er mee om?
Moet ik nu anders met hem / haar communiceren en hoe dan?
Om antwoord op deze vragen te krijgen gaan we al wandelend met elkaar in gesprek over dat wat er op dat moment speelt. Natuurlijk zijn er ook veel positieve momenten, er is een moment geweest dat u verliefd werd op uw partner, blijf ook de mooie momenten koesteren.

In verband met alle beperkingen door het coronavirus, kunnen de wandelingen op dit moment niet doorgaan.

Helaas kunnen onze wandelingen en lotgenotengroepen in deze tijden van corona niet doorgaan. Hierdoor vermindert het onderlinge contact. We krijgen echter wel signalen dat dit erg gemist wordt.
Heb je de behoefte om even elkaars gezicht te zien, je verhaal te doen of 1 op 1 contact met een andere ouder van een kind met autisme? Of wil je graag contact met consulent Herma Spoolder? Bel of mail gerust!

Zodra duidelijk is of die behoefte er is, kan Herma een ZOOM-bijeenkomst organiseren om in ieder geval elkaar even te zien en te spreken.


Consulent Herma Spoolder,
M: 06 36403898
E: hspoolder@evenmens.nl