Goed doen voor een ander

Het mooiste wat je als vrijwilliger kunt krijgen, is een glimlach op het gezicht van die ander. Want vrijwilliger ben je vanuit het gevoel dat je het leven van hem of haar op dat bepaald moment net even gemakkelijker maakt.

Vrijwilligerswerk maakt je eigen leven rijker; je leert andere, soms zeer boeiende, mensen kennen, je ontdekt nieuwe talenten bij jezelf, maakt deel uit van een team maatschappelijk betrokken mensen of bouwt nieuwe kennis en vaardigheden op die kunnen bijdragen aan het vinden van een nieuwe werkplek. Je inzet kan sterk verschillen.

Evenmens is op zoek naar zorgvrijwilligers om boodschappen te doen voor iemand die slecht ter been is, samen koffiedrinken met een oudere die eenzaam is, een theater bezoeken, wandelen of fietsen, voorlezen, samen zwemmen, de boekhouding doen, helpen bij taallessen en als gezelschap voor mensen met dementie. Er is altijd iemand die jouw hulp kan gebruiken. Door te luisteren, te praten en mee te denken kun je veel betekenen; het brengen van ontspanning is misschien wel één van de belangrijkste taken van de zorgvrijwilligers.

Het kan gaan om een korte, incidentele inzet maar ook om een structurele inzet van een dagdeel per week. Jouw wensen en beschikbaarheid vormen hierbij het uitgangspunt. Als zorgvrijwilliger kan je natuurlijk rekenen op begeleiding via Evenmens.

Ben jij die zorgvrijwilliger die we zoeken? Wil jij graag meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Je mag ook altijd even bellen voor meer informatie: 0548 638 830

Zorgvrijwilliger Evenmens

Ik wil graag meer informatie over het vrijwilligerswerk bij Evenmens.
Ik woon in de gemeente... (en/of ben benieuwd naar jullie hulpvragen in de gemeente...)(Vereist)
Welke hulp kunt/wilt u eventueel aanbieden?(Vereist)