Vacatures voor zorgvrijwilligers in de gemeente Ommen

  • Een gezin met een Afrikaanse achtergrond zou graag een vriendschappelijk contact opbouwen met een vrijwilliger die hen kan helpen met allerhande praktische vragen, zoals het begrijpen van een brief of het organiseren van zaken rondom de kinderen. Ondanks dat deze mensen al langer in Nederland zijn, is het niet altijd gemakkelijk om te begrijpen hoe zaken werken in ons goed georganiseerde land! Wie heeft hart voor kinderen en zou dit gezin tot steun willen zijn?
  • Voor een man op leeftijd zoeken we iemand die samen met hem de boodschappen kan doen, een luisterend oor heeft en hem af en toe kan begeleiden bij een ziekenhuisbezoek of doktersafsprak. Dit ter ondersteuning van zijn mantelzorger. Wilt u een handje helpen?
  • Soms kan een gezin wel even wat steun gebruiken. Door zorgen om gezondheid, financiën of andere zaken. U zou dan als gezinsvrijwilliger met dit gezin kunnen optrekken om er zo voor te zorgen dat ze weer wat positiefs ervaren. Meer weten hierover? Neem gerust contact op met ons.

Voor informatie over deze en andere vacatures kunt u contact opnemen met Jeny Flim, jflim@evenmens.nl, telefoon 0529 – 820 996.