Vacatures voor zorgvrijwilligers in de gemeente Olst-Wijhe

  • Voor een jongen van 10 jaar met de diagnose autisme zoeken we een vrijwilliger die het leuk vindt iets met hem te ondernemen. Hij houdt van bakken en koken maar is ook graag buiten. Samen een fietstochtje maken, een ijsje eten of lekker even naar het bos of de IJssel, mogelijkheden genoeg. Misschien kan hij ook een keer bij jou thuis komen om er even uit te zijn.
  • Evenmens Olst-Wijhe is regelmatig op zoek naar vervoersvrijwilligers. Rijd jij graag auto en vind je het leuk om mensen te vervoeren en ondersteunen bij bijvoorbeeld een ziekenhuis bezoek? Dan zoeken we jou. Je krijgt € 0,27 reiskostenvergoeding per kilometer.
  • Heb jij affiniteit met jongeren? Wil je hen een luisternd oor bieden en zorgen voor wat ontspanning? Wordt maatje en help de jongere weer te activeren, door samen iets te ondernemen. Je werkt indirect aan meer zelfvertrouwen en het vergroten van de weerbaarheid. Ook worden de aanwezige mantelzorgers op deze manier even ontlast.

Voor informatie over deze en andere vacatures kunt u contact opnemen met Lianne Mulder, telefoon 0570 – 820993 of 06 – 19 60 85 49.