Vacatures voor zorgvrijwilligers in de gemeente Hellendoorn

Wilt u respijtzorg bieden aan thuiswonende dementerenden en hun mantelzorgers ontlasten door een praatje, spelletje of wandelingetje met deze mensen te maken dan zijn we op zoek naar u!

  • Meerdere vrijwilligers gezocht die affiniteit hebben met mensen die autisme hebben. Samen fietsen, eens naar de bios of een markt bezoeken.
  • Voor de dinsdagavond en/of een morgen zijn we op zoek naar mannen of vrouwen die van zwemmen houden en affiniteit hebben met kinderen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld een jong meisje met een achterstand in ontwikkeling wil graag 1 op 1 begeleid worden in het water.
  • We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een oudere heer of dame te bezoeken die met eenzaamheid te maken hebben.

Voor informatie over deze en andere vacatures kunt u contact opnemen met Jacqueline Broekhof, jbroekhof@evenmens.nl, telefoon 0548 – 638 830 of 06 – 36 40 40 00 of met Henriëtte Veneberg, hveneberg@evenmens.nl, telefoon 0548 – 638 830 of 06 – 10 16 91 56.