Vacatures Rijssen-Holten

• Houd u ook van zwemmen? Een jongedame van 21 jaar zoekt een vrijwilliger die met haar naar het gehandicapten zwemmen op woensdagavond wil gaan.

• Voor een vrouw uit Rijssen zoeken we iemand die met haar wil wandelen, legpuzzelen en een praatje wil maken.

• We zoeken meerdere vrijwilligers die het fijn vinden om iemand met dementie gezelschap te houden
1x per week zodat de mantelzorger wat ontlast wordt. De vrijwilliger wordt goed begeleid en kan ook hiervoor een training volgen bij Evenmens.

• Vindt u het leuk om maatje of buddy van een jong of ouder iemand met een ziekte of beperking (bijv. een vorm van autisme of iemand met psychische klachten) te zijn, neem dan voor meer informatie contact met ons op. Wij ontvangen regelmatig vragen voor maatjes of buddy’s. Is ook een geschikte hulpvraag als je een stageplek zoekt voor je opleiding Social Work of HBO-V.

• Wij zoeken mensen die af en toe bij iemand met nachtzorg willen verlenen. Vaak kun je zelf wel wat slapen. Je hoeft geen handelingen te doen die door thuiszorgmedewerkers worden gedaan. Wij geven je hier graag eerst meer informatie over.

• Vrijwilligers gezocht voor de Palliatieve Terminale Zorg: “Er zijn” voor mensen in hun laatste levensfase en voor hun naasten. Voor de nachten van 23.00 uur tot de volgende ochtend 7.00 uur. Wij bieden een speciale introductietraining en ondersteuning waar nodig door de coördinatoren Ina en Janny.

Meer weten over bovenstaande vacatures? Neem dan contact op via telefoon: 0548 638 830.
Email: info@evenmens.nl.