Vacatures Raalte

• Voor een mevrouw die veel alleen is zoeken we iemand die even met haar het dorp in wil. Ze woont op 10 minuten lopen van het centrum van Heino af. Mevrouw haar kleinzoon haalt de boodschappen voor haar, maar ze vindt het ook fijn om even zelf naar een winkel te kunnen gaan.

• Een mevrouw met NAH zoekt iemand die er voor haar kan zijn. Een praatje maken, even er uit of misschien een stukje toeren met de auto. Door haar NAH doet mevrouw soms uitspraken die niet altijd tactisch zijn, maar als je ervaring hebt met deze beperking kun je daar doorheen kijken.

• Een jongen met een verstandelijke beperking zoekt een maatje/vrijwilliger die even aandacht voor hem heeft. Hij wil graag even naar het dorp om op een terrasje iets te drinken, een wandeling maken in de buurt of samen een film kijken. Ook houdt hij van lusiteren naar Nederlandstalige muziek. Hij woont met zijn moeder in Raalte.

• Voor een mevrouw zoeken we een vrijwilliger die af en toe met haar met de auto erop uit wil. Even winkelen, of ergens een kop koffiedrinken.

• Voor de buurtboerderij in Luttenberg en voor de nevenlocatie van deze boerderij in Raalte / Heeten zijn we op zoek naar chauffeurs. Van Raalte naar Heeten, van Raalte naar Luttenberg, er zijn verschillende mogelijkheden op verschillende dagen.

• Wie wil een slechtziende dame een plezier doen? Een oudere alleenstaande dame in het buitengebied van Heino zoekt iemand die haar een bezoekje wil brengen. Wanneer ze het weer aan durft wil ze ook wel graag een keer naar Raalte. Ze wil het liefst iemand uit de omgeving Raalte.

• Voor een jongen van 12 jaar zijn we op zoek naar iemand die hem een middagje bezig kan houden. Hij kan zich niet alleen vermaken en moeder zou het fijn vinden als hij ook een keer een ander gezicht ziet. Het gezin woont in Heino.

• Samen handwerken is gezelliger dan alleen toch? Voor een alleenstaande mevrouw van 65+ zoeken we een maatje / vrijwilliger die met haar een avondje gezellig wil handwerken. Ze houdt van haken, breien of kaartjes maken. Ook zou ze het leuk vinden samen in het weekend een keer iets te ondernemen. Ze is in het bezit van een auto en kan ook naar u toe komen.

Wilt u meer weten over één van bovenstaande vacatures? Neem dan contact op via
Tel. (0572) 820 997 of
email: info@evenmens.nl.