Vacatures Ommen

• Voor een dame van 80 jaar zoeken we iemand met een luisterend oor die haar wil bezoeken. Een spelletje, gezelligheid en af en toe er eens op uit voor een korte wandeling of kopje koffie buiten de deur maken voor haar een groot verschil.

• Voor een gezellige vrouw van 60 jaar zoeken we een maatje om samen iets creatiefs te doen, bij te kletsen of een winkel te bezoeken. Liefst om de week op vrijdag. Je hoeft zelf niet creatief te zijn om deze dame een fijne dag te bezorgen!

• Heb jij affiniteit of ervaring met autisme? We zoeken mensen die een maatje willen zijn voor (kinderen, jongeren of (jong) volwassenen) met een vorm van autisme. Zij lopen in het dagelijks leven soms tegen dingen aan en krijgen niet altijd de juiste steun of voldoende begrip uit de naaste omgeving. Heb je een groot hart en een luisterend oor en ben je bereid een tijdje samen met iemand op te trekken, meld je dan bij ons.

• Wij zoeken mensen die af en toe nachtzorg willen verlenen. Vaak kun je zelf wel wat slapen. Je hoeft geen handelingen te doen die door thuiszorgmedewerkers worden gedaan. Wij geven je hier graag eerst meer informatie over.

• Vrijwilligers gezocht voor de Palliatieve Terminale Zorg: “Er zijn” voor mensen in hun laatste levensfase en voor hun naasten. Voor de nachten van 23.00 uur tot de volgende ochtend 7.00 uur. Wij bieden een speciale introductietraining en ondersteuning waar nodig door de coördinatoren Ina en Janny.

Wilt u meer weten over één van bovenstaande vacatures? Neem dan contact op via
Tel. (0529) 820 996 of
email: info@evenmens.nl.