Update ondersteuningsmogelijkheden Evenmens

Ook in deze bizarre tijden staat Evenmens graag voor u klaar. Neem voor al uw vragen over mantelzorg en het coronavirus, advies of een luisterend oor op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur contact op via 0548 638 830 of mail info@evenmens.nl.

Inmiddels kunnen een aantal reguliere activiteiten weer opgestart worden. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele nieuws- en agendaberichten. Bij onze dienstverlening hanteren wij te allen tijde de richtlijnen van het RIVM.

Mantelzorgondersteuning
Vanaf 1 juni is het, naast het telefonisch contact en het beeldbellen, ook mogelijk om weer een fysieke afspraak in te plannen met de consulenten van Evenmens.
Onze mantelzorgconsulenten kunnen u ondersteunen door bijvoorbeeld het bieden van een luisterend oor, het geven van informatie en advies, het overnemen van regeltaken of het helpen met het invullen van formulieren. Waar mogelijk zetten we in overleg een zorgvrijwilliger in.

Jonge mantelzorgers
Heb je als jonge mantelzorger behoefte aan ondersteuning, tips of een luisterend oor? De consulenten jonge mantelzorgers van Evenmens staan voor jou klaar! Het is fijn om te weten dat jij niet de enige bent. Ook als je nu al eens een gesprekje wilt hebben of je hart wilt luchten, kun je terecht bij Evenmens. Klik hier voor meer informatie.

Van 1 tot en met 7 juni in het de Week van de Jonge Mantelzorger. Evenmens heeft deze week een verrassing voor alle jonge mantelzorgers die bij ons bekend zijn.

Groepsondersteuning
Per 1 juni gaat waar mogelijk de groepsondersteuning van start: in kleine groepen, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Aanmelding vooraf is noodzakelijk, bij interesse in deelname kunt u contact opnemen met Evenmens.

Dit geldt ook voor de OASE wandelingen, Samen Verder wandelingen en fietstochten en de Ontmoetingscentra in Nijverdal, Wierden, Rijssen, Twenterand, Wijhe en Raalte.

Neem gerust contact op wat dit mogelijk voor u kan betekenen.
T. 0548 638 830
E. info@evenmens.nl
Of kijk op onze website voor meer informatie over de ondersteuning per gemeente.