Ontmoetingscentra Kom d’r weer geopend

Evenmens informele zorg voor elkaar heeft samen met de partnerorganisaties de inloopmomenten in aangepaste vorm weer geopend. Mensen met een niet-pluis gevoel, of met beginnende geheugenproblemen, en/of hun mantelzorger worden vanaf nu persoonlijk uitgenodigd om gezellig een bakkie te komen doen!

We werken met kleinere groepen en op een aantal locaties zijn de tijden ingekort, om twee keer een groep bij elkaar te laten komen. We werken dus alleen op afspraak, op vastgestelde tijden en volgen nauwkeurig de voorschreven maatregelingen van het RIVM. Fijn, dat we elkaar binnenkort weer even in het echt kunnen zien en bijpraten!

Andere mensen die interesse hebben om de inloop te bezoeken vragen we om even contact op te nemen met Thea ten Have (06-46 28 21 23 voor de Ontmoetingscentra in Hellendoorn, Olst-Wijhe en Raalte) of Margret Overkamp (06-49 01 97 84) voor de centra in Wierden, Twenterand en Rijssen-Holten ) om een afspraak te maken.

Volg de social-media en de website van Evenmens voor de laatste ontwikkelingen. Klik hier voor meer informatie en locaties van de Ontmoetingscentra van Evenmens.