OASE (Ouders Autisme Steunen Elkaar) samen aan de wandel (Afgelast)

“Samen wandelen voelt goed, we komen allemaal voor hetzelfde en we begrijpen elkaar.” Evenmens, informele zorg voor elkaar organiseert wandelingen voor ouders van kinderen met autisme. OASE boort de bron van kennis en ervaring van ouders van kinderen met autisme aan. Samen wandelen biedt de mogelijkheid elkaar tips te geven en het levert nieuwe inzichten op.

Deze activiteit is afgelast i.v.m. het coronavirus

De eerstvolgende wandeling vindt plaats op vrijdag 27 maart vanaf de parkeerplaats van restaurant de Sallandse Berg, Grotestraat 285 in Nijverdal. We verzamelen telkens vanaf 9.45 uur, vertrekken om 10.00 uur voor de wandeling. Tegen 11.00 uur zijn we terug om verder in gesprek te gaan onder het genot van een kop koffie of thee.

Bent u ook ouder van een kind met autisme?
Meld u dan aan voor deze ontspannende wandeling bij Evenmens, informele zorg voor elkaar te Nijverdal. U bent van harte welkom! Aanmelden kan bij Herma Spoolder, medewerker OASE bij Evenmens, informele zorg voor elkaar..
E-mail: hspoolder@evenmens.nl of via telefoonnummer 0548-638830

Lotgenotengroepen
Evenmens biedt ook lotgenotengroepen voor ouders van kinderen met autisme, om samen in gesprek te gaan over de thuissituatie en/of over hoe het met je gaat. In een gezellige en ongedwongen sfeer kun je bij ons mensen ontmoeten die jou begrijpen en steunen.
Op dit moment hebben wij lotgenotengroepen in Nijverdal, Rijssen, Twenterand, Olst en Wijhe. Kijk voor de data op onze website: www.evenmens.nl.