Informatiebijeenkomst Notter Zuna – Ummezien noar meka

De werkgroep Zorg van jong tot oud Notter Zuna organiseert het komende jaar enkele informatiebijeenkomsten. Ze starten met een bijeenkomst voor mantelzorgers van mensen met een geheugenprobleem. Vul hieronder uw gegevens in om aan te melden voor 30 maart 20.00 uur.

In Notter- Zuna wonen momenteel 150 personen boven de 68 jaar en over 20 jaar zal dit aantal verdubbeld zijn naar plm. 300 ouderen. In deze gemeenschap zorgen veel bewoners (mantelzorgers) ervoor dat hun ouders, bekenden en buren hier kunnen blijven wonen. Het beroep dat gedaan wordt op (deze) mantelzorgers zal de komende tijd alleen maar toenemen. Een bejaardentehuis bestaat niet meer en je moet wel heel erg beperkt zijn om in een woon-zorgcentrum te kunnen wonen.
De Coöperatie Notter Zuna wil er, met de werkgroep Zorg, hun best voor doen om een generatiebestendig en leefbaar Notter-Zuna te behouden. Dat doen ze door voldoende activiteiten aan te bieden en voldoende aandacht voor de mantelzorgers te hebben. Het komend jaar gebruiken ze om u allen goed te informeren over de mogelijkheden


In samenwerking met Stichting Evenmens willen ze dan ook starten met een informatiebijeenkomst voor mantelzorgers en hun naasten met een geheugenprobleem. Deze informatieavond vindt plaats op 30 maart 2021 vanaf 20.00 uur.

Informatie avond
Zorgt u voor een naaste met (lichte) geheugenproblemen en/of dementie? Of wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van mantelzorgondersteuning, dan bent u van harte welkom om aan te sluiten bij deze informatiebijeenkomst van Stichting Evenmens in samenwerking met Coöperatie Notter-Zuna. Helaas is het vanwege de geldende coronamaatregelen nog niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren, vandaar dat deze eerste avond volledig digitaal plaatsvindt. Om deel te nemen is het niet nodig om van alles te installeren, u heeft alleen een stabiele internetverbinding nodig. Deelnemen is mogelijk via (smart)telefoon, tablet/iPad of laptop.
U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst de juiste link om deel te nemen. Daarop moet u klikken en “klaar is Kees”.

Wanneer u vragen heeft, neem dan contact met Esther of Ada. We hopen dat u zich aanmeldt voor deze digitale bijeenkomst, misschien zien we elkaar via beeld op 30 maart,
Werkgroep Zorg van jong tot oud|
Email: jongoud@conz.nl
Esther van Heek: 06 34 35 30 68
Ada Bosch: 06 28 89 17 51