Nieuwe bijeenkomsten FRIENDS

Veel mensen zijn wel eens alleen. Veel mensen kennen ook wel korte periodes van je erg alleen voelen. Als dit gevoel lang aanhoudt, is dit niet prettig. Ondanks dat er, zeker in deze corona tijd, veel aandacht is voor eenzaamheid, is het nog steeds moeilijk om hier voor uit te komen.

Eenzaamheid is niet hetzelfde als alleen zijn, maar alleen zijn kan wel eenzaamheid veroorzaken. Als je weinig tot geen contacten hebt, is het soms een hele stap om de drempel over te gaan en nieuwe mensen te leren kennen.
Eenzaamheid kan er ook zijn als je wel veel sociale contacten hebt, maar het gevoel van verbinding mist.

Mogelijk herken je bij jezelf ook gevoelens van eenzaamheid of je alleen voelen. Wij bieden jou graag handvatten aan om beter om te kunnen gaan met deze gevoelens. Dit doen we in een aantal bijeenkomsten onder de naam Friends.

De deelnemers aan de eerste bijeenkomsten Friends (oktober 2019) zijn enthousiast over de avonden. Zij geven aan er veel aan te hebben gehad. De bijeenkomsten vonden ze zinvol en gezellig.

Ook in het begin van 2022 willen we weer starten met Friends, hierin inspireren we jou op een informatieve, speelse en creatieve manier om je contacten te verdiepen en nieuwe relaties aan te knopen waar jij een goed gevoel bij hebt. Na afloop heb je nieuwe inzichten en concrete tips, die passen bij jouw persoon en mogelijkheden, om vriendschappen en verbindingen (weer) aan te gaan.

Voel je je aangesproken? Weet je welkom!

Je kunt alleen deelnemen of samen met een bekende. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden. Deelname is gratis. Friends bijeenkomsten gaan door bij voldoende deelname.

Opgave en informatie:
Fleur Marsman
f.marsman@stichtingdewelle.nl
0546-571693
Friends is een initiatief van MEE, Evenmens, Avedan en De Welle.