‘Kom d’r in’ voortaan op maandag

Mensen met (beginnende) geheugenproblemen zijn vanaf maandag 3 februari van harte welkom op maandagochtend in Ontmoetingscentrum Kom d’r in! Het Ontmoetingscentrum georganiseerd door Evenmens Rijssen-Holten, is er vooral voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid. Ongedwongen en in informele sfeer elkaar ontmoeten!

Ook verwanten, vrienden of bekenden zijn van harte welkom voor een praatje, informatie, een luisterend oor of om in contact te komen met anderen. Een informele plek voor mensen met vragen en zorgen rondom geheugenproblematiek. Wij zien het als een plek waar je even naar toe kunt gaan als je daar behoefte aan hebt. Je hoeft je niet aan te melden en je komt en je gaat wanneer het je uitkomt.

Nieuwsgierig? Kom gerust even binnen! Janny Broekhuis of Margret Overkamp zijn vanuit Evenmens aanwezig. Ria Bekkernens staat voor u klaar als ervaringsdeskundige vrijwilliger.

Elke maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur op de locatie van Buurtkracht Braakmanslanden (voormalig pand van Plus) aan de Roelf Bosmastraat 47 te Rijssen.

Wilt u meer informatie? Bel dan 0548-638830 of mail: info@evenmens.nl.