‘Kom d’r effe in’ ENTER

Inloopmoment voor mensen met beginnende geheugenproblemen en hun naasten in Enter

‘Kom d’r effe in’ is een nieuwe ontmoetingsplek voor mensen met beginnende geheugenproblemen. Er worden gezamenlijk activiteiten ondernomen en er is volop ruimte om met elkaar te praten. Bij dit alles staat gezelligheid voorop. Op een laagdrempelige manier elkaar ontmoeten en ondersteunen. Deze middag is voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen, maar ook voor de mantelzorger, familieleden, vrienden en kennissen.

Wanneer: Vanaf 3 maart op donderdagmiddag 15.00 – 17.00 uur – om de 14 dagen.
Locatie: Activiteitencentrum ’t Zumpke aan de Reggestraat 85 Enter.
Er is geen verwijzing of indicatie nodig voor deze inloop.

Heeft u zin in een vrolijke noot? Vindt u het leuk om samen muziekherinneringen op te halen?
Kom dan gezellig naar een serie muziekbijeenkomsten. De eerste middag is al op donderdag 17 maart van 15.30 tot 17.00 uur bij ‘Kom d’r effe in’ en wordt ook om de veertien dagen gehouden. We luisteren samen naar muziek, halen herinneringen op, bespelen eventueel muziekinstrumenten of gaan samen zingen en bewegen op de muziek.

Muziek kan stress verminderen, de stemming verbeteren en zelfs ondersteuning bieden bij dementie. Muziek en zingen kunnen het geheugen prikkelen waar andere prikkels dit niet meer kunnen. Muziek brengt het gevoel weer te leven sterker terug dan alle andere middelen, ook bij mensen met geheugenproblemen en/of dementie. In de nieuwe inloop ‘Kom d’r effe in’ in Enter organiseren we tot de zomer een serie muziekbijeenkomsten op de donderdagmiddag.

Wilt u alleen even een kopje koffie komen drinken, uw hart luchten of advies vragen, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. We starten elke middag met een lekker ‘bakkie koffie/thee’.
Informatie te verkrijgen bij Jeannette Donken of Margret Overkamp van Evenmens Wierden
Tel: 06-82286476 / 06-49019784. Of mail naar: info@evenmens.nl

Wierden
In Wierden is er elke donderdagmiddag een inloop tussen 15.00 en 17.00 uur. Locatie: Anjelierstraat 8A in Wierden. Kom gerust even binnenwandelen.