Geef hier uw hulpvraag door!

Opeens staat de wereld op z’n kop. Het is een gekke tijd. Onze eerste prioriteit is dat we het coronavirus helpen indammen. Daarom volgt Evenmens uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Als mantelzorger wilt u natuurlijk wel graag weten waar u rekening mee moet houden in de zorg voor uw kwetsbare naaste; wat kan wel en wat kan niet?

Mogelijk heeft u als mantelzorger, juist in deze tijd van het Corona virus, vragen over uw situatie of extra ondersteuning nodig. Daarom zet Evenmens zich in om, ondanks de maatregelen, de individuele mantelzorgondersteuning wél zoveel mogelijk door te laten gaan. Onze kwetsbare doelgroep heeft zorg juist het hardst nodig. Ons werk gaat dus zo veel mogelijk door.

We kijken, natuurlijk samen met u als mantelzorger, naar creatieve manieren waarop dat kan. Per hulpvraag zullen samen bekijken wat er binnen de huidige situatie mogelijk is. Met elkaar kunnen we het. Schroom dus niet om contact op te nemen. Onze mantelzorgconsulenten zijn elke werkdag via mail en telefoon bereikbaar. Ze zitten klaar voor uw vragen. Zorgen voor een ander hoef je immers niet alleen te doen!

Hulp aan jonge mantelzorgers
Het kan zijn dat jonge mantelzorgers zich in deze tijd meer zorgen maken om hun naaste met gezondheidsproblemen. Vooral als ze zorgen voor iemand op leeftijd of voor iemand met een kwetsbare gezondheid. Het is dus belangrijk dat we jonge mantelzorgers extra in de gaten houden. Onze consulenten jonge mantelzorgers zitten voor hen klaar om waar mogelijk hulp te kunnen bieden. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van een speciale, online activiteit. Houd onze sociale media en website in de gaten

Heeft u hulp nodig?
Voor sommige mensen is het lastig om hun leven zo goed mogelijk op de rit te houden, nu het openbare leven vanwege het corona-virus grotendeels stil ligt. Zij hebben net even meer of andere hulp nodig. Mocht u zelf behoefte hebben aan een luisterend oor, wilt u gewoon een praatje maken of heeft u een (hulp)vraag, neem dan gerust contact met ons op via:
Tel: 0548 63 88 30
Email: info@evenmens.nl

Of klik hier om online uw hulpvraag door te geven.