Week van de Ontmoeting in Ommen

Doet u mee met deze gebakjesactie? Vul dan onderstaand formulier in!
Hoe werkt het?
1. Maak een afspraak bij iemand waar u graag op bezoek wilt.
2. Reserveer via onderstaand formulier 2 GRATIS gebakjes (1 voor degene die u bezoekt en 1 voor uzelf)
3. Selecteer een datum waarop u de gebakjes op wil halen.
4. Haal op de gekozen datum uw gebakjes op bij Bakkerij van der Most in Ommen en maak iemand blij met jouw bezoekje en een gebakje. Houdt daarbij te allen tijde rekening met de dan geldende regels van het RIVM.
Heeft u vragen hierover? Bel dan naar: 0529 – 820 996

Met de gebakjesactie tijdens de Week van de Ontmoeting stimuleren Evenmens Ommen, WijZ Welzijn en de Lionsclub Ommen-Dalfsen mooie en waardevolle contacten tussen mensen.

De gemeente Ommen sluit met deze actie ook aan op de landelijke campagne ‘Aandacht voor elkaar’. De coronacrisis staat voor velen van ons voor een zeer moeilijke periode in ons leven. Er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden. Sommige mensen verliezen hun baan. Diploma-uitreikingen, familiebijeenkomsten en andere zaken die het leven mooi maken, gaan niet door. Het kabinet wil gezamenlijk stil staan bij de gevolgen van de coronacrisis en heeft begin oktober een periode afgetrapt waarin we als Nederlanders ‘aandacht voor elkaar’ hebben. In deze periode is er aandacht voor elkaars verdriet, teleurstellingen en andere gevolgen die mensen ervaren door corona. Het wordt ook een tijd waarin we vooruit gaan kijken: hoe helpen we elkaar hier doorheen en er weer bovenop?