Gebakjesactie gemeente Hellendoorn

Met twee gebakjes gezellig op bezoek bij een ander

Doe mee met de gebakjesactie en ga in de Week van de Ontmoeting op bezoek bij iemand die wat extra aandacht kan gebruiken. Niet voor iedereen is het namelijk vanzelfsprekend om familie dichtbij te hebben of een vriendenkring, of om mensen om je heen te hebben die jou zien en dat luisterende oor willen zijn. Met de gebakjesactie tijdens de Week van de Ontmoeting worden mooie en waardevolle contacten tussen mensen gestimuleerd.

De gebakjesactie is speciaal voor mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Met elkaar kunnen we bereiken dat mede inwoners zich gezien en gehoord voelen, dat wil toch iedereen?
De gebakjesactie in de gemeente Hellendoorn wordt mogelijk gemaakt door: Stichting de Welle, Evenmens Hellendoorn, MEE, Avedan en Bakkerij Lorkeers.

Doe jij ook mee?
Haal in de week van 29 september tot en met 6 oktober de gebakjes op bij Bakkerij Lorkeers in Nijverdal (Rijssensestraat of Henri Dunantplein), Hellendoorn of De Kruidenwijk. Geef de juiste locatie door bij de aanmelding.

Let op! Na het invullen van onderstaand formulier, staat jouw reservering vast. We leggen de gebakjes op de door jou gekozen datum en locatie klaar. Kun je om de 1 of andere reden toch niet meedoen of heb je vragen? Bel dan naar: 0548 638 830.

Er kunnen maximaal twee gebakjes per vrijwilliger / bezoeker worden gereserveerd.

Opgeven is helaas niet meer mogelijk.