FLASH! voor jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers hebben nu alle reden om zich extra zorgen te maken over hun gezinslid die extra zorg vraagt. Het gebruikelijke dagritme is verstoord met als gevolg soms ernstig ontregelde gezinsleden. Evenmens wil graag weten hoe het met je gaat in deze tijd waarin alles anders is dan anders.

Omdat onze reguliere activiteiten om jonge mantelzorgers te ondersteunen nu geen doorgang vinden, kunnen jonge mantelzorgers deelnemen aan de digitale activiteit: “FLASH!”

De vraag is om na te denken waar jij in deze periode wel blij van wordt. Wat geeft een glimlach op je gezicht?! Zet dat op de foto en stuur het naar ons op. In een instructie filmpje kun je zien hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Wanneer je mee wilt doen, stuur dan een berichtje naar: info@evenmens.nl of bel met 0548 638 830. Als je mee wilt doen, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je foto te gebruiken om deze op Sociale media en de website van Evenmens te zetten. Op deze manier kun je ook anderen inspireren en een idee geven wat hen kan helpen in deze tijd.

Ben jij een jonge mantelzorger en wil je contact met een consulent? Dat kan. Tijdens deze moeilijke periode proberen wij je toch op een digitale wijze te ondersteunen bij jouw vraag.

Klik hier voor informatie.