Evenmens VPTZ zoekt (nacht)vrijwilligers

Bent u op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk? Dan is het werken in de palliatieve terminale zorg wellicht iets voor u. U wordt speciaal getraind om deze specifieke palliatieve terminale zorg te kunnen verlenen. Klik hier om kennis te maken met Esther, zij laat zien hoe waardevol het is om dit vrijwilligerswerk te mogen doen.

De VPTZ-vrijwilligers van Evenmens bieden zorg en ondersteuning thuis, aan mensen in de laatste levensfase en aan hun naasten. Dit doen zij zowel overdag als ’s nachts. Palliatieve of terminale zorg is vaak erg zwaar voor de mantelzorger. De vrijwilligers van Evenmens kunnen dan ondersteunen, zodat de mantelzorger weer even op adem kan komen, goed kan slapen of aandacht kan besteden aan zaken waar hij/zij door het zorgen niet aan toekomt. De VPTZ-vrijwilligers verrichten geen huishoudelijke of verpleegkundige taken.

Heeft u interesse in deze vorm van vrijwilligerswerk? Bent u die (nacht)vrijwilliger die we zoeken? Wilt u iets betekenen voor een ander? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze coördinatoren, Ina Versmissen of Janny Broekhuis, tel. 0548 – 638830. Email: iversmissen@evenmens.nl of jbroekhuis@evenmens.nl

Wilt u meer weten over de inzet van VPTZ-vrijwilligers bij u thuis? Neem dan ook contact op via bovenstaande contactgegevens.