Evenmens Ommen start spreekuur weer op

OMMEN – Evenmens Ommen heeft het spreekuur weer opgestart.

Om de week houdt een consulent spreekuur in de Carroussel, Van Reeuwijkstraat 5 in Ommen. De dinsdagen in de oneven weeknummers kunt u daar terecht met vragen over vrijwilligerswerk of met een zorgvraag waar een vrijwilliger mogelijk iets in kan betekenen. Het spreekuur is van 9:00 – 10:30 uur.

Wilt u vrijwillig iets betekenen voor een ander? Een luisterend oor, een praatje maken of samen wandelen kan een groot verschil maken. Evenmens heeft altijd hulpvragen open staan en we kunnen uw hulp goed gebruiken! Loop binnen bij het spreekuur of neem contact op met Evenmens Ommen via 0529 – 82 09 96. In de schoolvakanties is er geen spreekuur.

Bevindt u zich in een zorgsituatie en heeft u behoefte aan ondersteuning in de vorm van: gezelschap krijgen, hulp bij boodschappen halen, begeleiding naar ziekenhuis, vrijetijdsbesteding of sport? Heeft u behoefte aan gezinsondersteuning, nachtzorg of terminale zorg? Dan kan Evenmens Ommen ondersteuning bieden door het inzetten van een zorgvrijwilliger. U kunt uw ondersteuningsvraag telefonisch, tijdens het spreekuur of via andere zorgorganisaties kenbaar maken bij Evenmens Ommen. Een indicatie is niet nodig.

Info: www.evenmens.nl