Wereld Alzheimer Dag Hellendoorn

In deze roerige crisistijd is alles heel bijzonder. Ondank alles vinden we het fijn dat het ons gelukt is om zelfs twee avonden in september te organiseren om met een kleine groep belangstellenden aandacht te kunnen besteden aan WERELD ALZHEIMER DAG 2020.

We vinden dat het hoog tijd wordt om in een gezellige, ongedwongen, maar toch verantwoorde sfeer elkaar als gelijkgestemden weer te kunnen ontmoeten, om enerzijds te genieten van muzikale intermezzo’s, geïnformeerd te worden over het thema wat muziek en zang kunnen betekenen voor mensen met geheugenproblemen en eigen ervaringen uit te wisselen met anderen die in hetzelfde schuitje zitten.

Op maandag 21 september en woensdag 23 september 2020 bieden we voor onze vaste doelgroep van mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorger(s) een muzikale avond aan in de grote zaal van restaurant “Noabers”, Dorpsstraat 26 te Hellendoorn.

U bent 21 of 23 september vanaf 19:15 uur van harte welkom in de grote zaal van “Noabers” in Hellendoorn.

• We verwelkomen u dan met een kop koffie/thee in een ontspannen sfeer, waarbij u met bekenden of andere bezoekers van het Alzheimercafé gezellig aan een tafeltje de actualiteit van dat moment met elkaar kunt bespreken. Uiteraard vragen we u wel de 1,5 meter in acht te nemen.
• Zo rond 19:30 uur zullen we de avond openen en zal één van de casemanagers het één en ander rondom de waarde van zang en muziek bij het ophalen van herinneringen duidelijk maken. Er zullen intermezzo’s plaatsvinden met een optreden van onze lokale zanger Dennis van Dam.
• Tussendoor zullen we ook zorgen voor een hapje en een drankje om de avond compleet te maken.
• We denken dat we de avond zo rond 21:30 uur gaan beëindigen.

Deze avond wordt u aangeboden door het Alzheimercafé Hellendoorn/Nijverdal dankzij de belangeloze beschikbaarstelling van de zaal door Noabers en een bijdrage van het Fonds Sluyterman en Van Loo.
En…. om het gezellig te houden en het niet overvol te laten worden, hebben we het maximum aantal deelnemers aan één avond op 30 gesteld.

Dat betekent dus wel dat u zich moet inschrijven om deel te kunnen nemen aan één van deze avonden.

We gaan dan volgens het systeem te werk van WIE HET EERST KOMT, HET EERST MAALT! Omdat we inmiddels al een aantal aanmeldingen binnen hebben, adviseren u dan ook om u zo snel mogelijk aan te melden om van een plaatsje verzekerd te zijn.

U kunt zich tot 17 september 2020 aanmelden voor één van deze avonden bij het Alzheimercafé Hellendoorn/Nijverdal per mail: alzheimer.cafe.hellnijv@gmail.com.

Wilt u naast het aantal mensen waarmee u komt ook de avond (maandag 21 of woensdag 23), uw telefoonnummer en adres vermelden, zodat we mogelijk ook nog even persoonlijk contact op kunnen nemen wanneer er vragen zijn?

We zien u graag op op 21 of 23 september.

Werkgroep Alzheimercafé Hellendoorn/Nijverdal

Datum

sep 21 2020

Tijd

19:15

Kosten

Geen

Locatie

Noabers
Dorpsstraat 26, 7447 CS Hellendoorn
november 2020
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Realisatie website: Vormontwerp