Training VPTZ

Steeds meer mensen willen de laatste fase van hun leven thuis doorbrengen, omringd door mensen die van hen houden. Voor diegene die stervende is, is dat niet alleen een mooie laatste periode waarin men afscheid kan nemen van dierbaren, maar zeker ook een moeilijke. Want hoe ga je om met al je gevoelens? Gevoelens van enerzijds dankbaarheid, anderzijds angst voor pijn, verdriet of zorgen voor de mensen die achterblijven. Een zorgvrijwilliger van Evenmens kan hierbij de welkome emotionele steun bieden.

Om deze emotionele en bijzondere steun in iemands laatste levensdagen te bieden, is Evenmens op zoek naar mensen die vrijwilliger palliatieve zorg willen worden. Ina: ‘We kunnen niet zonder vrijwilligers die veel van hun tijd geven om er te zijn voor de ander. Je staat bij waar nodig en geeft emotionele steun aan diegenen die dat nodig hebben. Goed luisteren, je in kunnen leven en empathie zijn belangrijke eigenschappen die je nodig hebt voor dit vrijwilligerswerk.’

Aanmelden vrijwilligers
Als vrijwilliger palliatieve zorg krijg je ondersteuning en training van Evenmens. De eerstvolgende training start in maart. (Donderdag 1 maart, donderdag 15 maart en maandag 28 maart.)

Wil jij iets betekenen voor de ander, overdag of tijdens de nacht? Meld je dan aan voor een kennismaking en de vrijwilligerstraining. Aanmelden kan door te bellen naar 0548-638839 of via mail naar Ina Versmissen (iversmissen@evenmens.nl) of Janny Broekhuis (jbroekhuis@evenmens.nl). Vermeld je naam, woonplaats, telefoonnummer en een korte motivatie waarom je dit vrijwilligerswerk graag wilt doen. Na je aanmelding neemt Evenmens contact met je op.

Klik hier voor digitaal aanmelden of meer informatie

Datum

mrt 01 2022
Verlopen!

Tijd

09:30

Organisator

Ina Versmissen
Telefoon
06 10 16 91 51
Email
iversmissen@evenmens.nl
september 2022
oktober 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Realisatie website: Vormontwerp