Ontmoetingscentrum Vriezenveen

Het Ontmoetingscentrum is er voor mensen met lichte geheugenproblemen/dementie. Vooral voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid.

Mantelzorgers krijgen, als daar behoefte aan is, de ruimte om over hun eigen situatie te praten. Partners, familieleden, vrienden of bekenden van hen zijn ook welkom. …. soms is dat samen iets ondernemen, …. soms is dat ervaringen delen of …. soms gewoon koffiedrinken en over alledaagse zaken praten

“We krijgen het gevoel dat we er niet alleen voor staan. De mensen denken met ons mee en het is ook nog eens erg gezellig”

Gezamenlijke activiteiten en uitstapjes

Wij gaan uit van uw wensen, ideeën of behoeften. In onze werkwijze gaan we uit van de mogelijkheden van de deelnemers. Het Ontmoetingscentrum is een informele voorziening. De toegang is gratis. In verband met het coronavirus is aanmelden verplicht. We hanteren te allen tijde de richtlijnen van het RIVM. Voor koffie of thee wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Wanneer

Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in muziekgebouw Odeon, Schout Doddestraat 46b te Vriezenveen. Aanmelden is ivm het coronavirus verplicht.

Contact

Margret Overkamp
T. 06 49019784
E. moverkamp@evenmens.nl

Ria Even
T. 06-10782305
E. reven@zorgsaamtwenterand.nl.

Ontmoetingscentrum Vriezenveen is een initiatief van Evenmens Twenterand en ZorgSaam Twenterand.

Datum

okt 12 2022

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Muziekgebouw Odeon
Schout Doddestraat 46b te Vriezenveen

Organisator

Evenmens Twenterand
Telefoon
0546 – 898 372
Email
info@evenmens.nl
oktober 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Realisatie website: Vormontwerp