Nieuwe bijeenkomsten FRIENDS

Veel mensen zijn wel eens alleen. Veel mensen kennen ook wel korte periodes van je erg alleen voelen. Als dit gevoel lang aanhoudt, is dit niet prettig. Ondanks dat er veel aandacht is voor eenzaamheid, is het nog steeds moeilijk om hier voor uit te komen.

Eenzaamheid is niet hetzelfde als alleen zijn, maar alleen zijn kan wel eenzaamheid veroorzaken. Als je weinig tot geen contacten hebt, is het soms een hele stap om de drempel over te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. Eenzaamheid kan er ook zijn als je wel veel sociale contacten hebt, maar het gevoel van verbinding mist. Mogelijk herken je bij jezelf ook gevoelens van eenzaamheid of je alleen voelen. Wij bieden jou graag handvatten aan om beter om te kunnen gaan met deze gevoelens. Dit doen we in een aantal bijeenkomsten onder de naam Friends.

De deelnemers aan de eerste bijeenkomsten Friends zijn enthousiast over de avonden. Zij geven aan er veel aan te hebben gehad. De bijeenkomsten vonden ze zinvol en gezellig.

Ook in oktober/ november zijn er 4 opvolgende workshops, hierin inspireren we jou op een informatieve, speelse en creatieve manier om je contacten te verdiepen en nieuwe relaties aan te knopen waar jij een goed gevoel bij hebt. Na afloop heb je nieuwe inzichten en concrete tips, die passen bij jouw persoon en mogelijkheden, om vriendschappen en verbindingen (weer) aan te gaan.

Voel je je aangesproken? Weet je welkom!

Dinsdag 26 oktober, 2, 9, 16 november 19.00 – 20.30uur, Bendien Smitshof 38 Nijverdal

Je kunt alleen deelnemen of samen met een bekende. Deelname is gratis.

Opgave en informatie:
Jeannette Donken
jdonken@evenmens.nl
06-82286476

Friends is een initiatief van MEE, Evenmens, Avedan en De Welle.

Datum

okt 26 2021
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:30

Kosten

Geen

Locatie

Socioruimte
Bendien Smitshof 38 te Nijverdal
Jeannette Donken

Organisator

Jeannette Donken
Telefoon
06-82 28 64 76
Email
jdonken@evenmens.nl
mei 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Realisatie website: Vormontwerp