In gesprek over Ontmoeting!

Vriendschap lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is niet altijd zo. De wereld is veranderd. Eenzaamheid steekt vaker de kop op en het lijkt steeds ingewikkelder om vriendschappen aan te gaan. Avedan, Evenmens, MEE IJsseloevers en De Welle organiseren de training Vriendschap & Verbinding.

In 4 opeenvolgende workshops worden deelnemers geïnspireerd om op een informatieve, speelse en creatieve manier contacten te verdiepen en nieuwe relaties aan te knopen. Naast het opdoen van nieuwe contacten krijgen deelnemers concrete tips die aansluiten bij de persoonlijke situatie en mogelijkheden. Met als doel: vriendschappen en verbindingen (weer) aan te kunnen gaan.

De workshops zullen plaatsvinden op de donderdag avond op 20 mei, 27 mei, 3 juni en 10 juni van 19:00 tot 20:30. Locatie: Dokter. G.H. Beensweg in Wierden. Inwoners van gemeente Wierden zijn welkom. Deelnemen kan alleen of samen met een bekende. Meedoen is gratis.
Opgeven kan via M.Grutterink@stichtingdewelle.nl of middels een belletje naar 06-46540113.

De workshop Vriendschap & Verbinding is een samenwerking van Avedan- maatschappelijk werk, stichting De Welle, Evenmens en MEE IJsseloevers.

Datum

mei 20 2021
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:30

Locatie

Stichting De Welle
Dokter G.H. Beensweg 21 7642 CH Wierden
oktober 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Realisatie website: Vormontwerp