‘GOED omgaan met dementie’

Kijk naar wat ik nog wél kan
Blijf met mij in gesprek
Geef mij duidelijke informatie
Denk met mij mee
Laat mij meedoen en genieten
(hartenkreten van mensen met dementie)

Eén op de vijf Nederlanders krijgt dementie. Omdat we steeds ouder worden, gaat het om steeds meer mensen. Dat betekent dat we steeds vaker te maken krijgen met mensen met dementie. Daarom biedt de gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met Evenmens een training ‘GOED omgaan met dementie’ aan.

Op 27 september 19.00 uur wordt er in het Holstohus in Olst een training ‘GOED omgaan met dementie’ gegeven voor inwoners van de gemeente Olst-Wijhe. De training is interessant voor mensen die in contact kunnen komen met mensen met dementie – voor iedereen dus.
In deze gratis bijeenkomst GOED omgaan met dementie leer je stapsgewijs vaardigheden die belangrijk zijn wanneer je in contact komt met mensen met dementie.
Leer dementie herkennen, contact maken en iemand op de juiste manier helpen, bijvoorbeeld op straat of in de bibliotheek. De avond kan helpen om het veranderende gedrag van je naaste te begrijpen en geeft tips om er beter mee om te gaan.

Wilt u graag weten hoe u contact maakt met mensen met dementie? Zet deze datum in uw agenda! Aanmelden:
Telefonisch: Evenmens: 0572-820993 of via de mail: info@evenmens.nl met vermelding van naam, telefoonnummer en of emailadres.
De inschrijving kan tot 23 september!

Datum

sep 27 2022
Verlopen!

Tijd

19:00

Locatie

Het Holstohus Olst
Jan Schamhartstraat 5 in Olst

Organisator

Margret Overkamp
Telefoon
06 49 01 97 84
Email
moverkamp@evenmens.nl
oktober 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Realisatie website: Vormontwerp