Avondwandeling autisme

Wandelend met elkaar in gesprek over autisme

“Samen wandelen voelt goed, we komen allemaal voor hetzelfde en we begrijpen elkaar.”
Evenmens organiseert wandelingen voor ouders van kinderen met autisme. Maar ook wandelingen voor partners van een volwassene met autisme! Op woensdag 31 augustus is er een gezamenlijke avondwandeling.

Samen wandelen biedt de mogelijkheid elkaar tips te geven en het levert nieuwe inzichten op. Veel dingen vallen op hun plek nadat er een diagnose gesteld is, maar daarnaast zijn er ook onzekerheden. Hoe verder?; Waarom heb ik het niet eerder gezien?; Hoe ga ik ermee om en moet ik nu anders met hem / haar communiceren en hoe dan?
Om antwoord op deze vragen te krijgen, gaan we al wandelend met elkaar in gesprek over dat wat er op dat moment speelt. Natuurlijk zijn er ook veel positieve momenten, er zijn momenten dat je samen lacht en bij volwassenen is een moment geweest dat u verliefd werd op uw partner, blijf ook de mooie momenten koesteren.

De eerstvolgende wandeling vindt plaats op woensdag 31 augustus vanaf de parkeerplaats van restaurant de Sallandse Berg, Grotestraat 285 in Nijverdal. Tijd: verzamelen vanaf 18.45 uur en vertrekken om 19.00 uur. Na afloop drinken we gezamenlijk een kop koffie en rond 21.00 uur sluiten we af.

Bent u ook ouder van een kind met autisme? Of heeft u een partner met autisme?
Meld u dan aan voor deze ontspannende wandeling bij Evenmens, informele zorg voor elkaar. Aanmelden kan online: Klik hier.
Of bel Herma Spoolder, tel. 06 36 40 38 98.

Datum

jun 22 2022
Verlopen!

Tijd

18:45 - 21:00

Locatie

Restaurant de Sallandse Berg
Grotestraat 285 te Nijverdal

Organisator

Herma Spoolder
Telefoon
0548 - 638 830
Email
hspoolder@evenmens.nl
september 2022
oktober 2022
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Realisatie website: Vormontwerp