Chocolade vergeet-mij-nietjes voor mantelzorgers en zorgvragers

De werkgroep Alzheimercafé Hellendoorn-Nijverdal heeft de afgelopen periode bij veel mantelzorgers en zorgvragers persoonlijk heerlijke chocolade vergeet-mij-nietjes bezorgd. Dit om hen een hart onder de riem te steken en te laten weten dat er aan hen gedacht wordt in deze moeilijke tijd.

De vrijwilligers van de werkgroep werden hartelijk ontvangen. “Wat een mooie verrassing”, “Hartverwarmend dat jullie ons niet vergeten” en “Wat een mooi gebaar”. Veel positieve reacties voor de werkgroep leden van het Alzheimercafé die de chocolade lekkernijen geheel volgens de richtlijnen van het RIVM hebben bezorgd.

Het Alzheimercafé is heel waardevol voor mantelzorgers en zorgvragers. Mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden kunnen elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en luisteren naar een lezing over een thema. Ook ontvangen de deelnemers tips hoe je in bepaalde moeilijke momenten kunt handelen. En ontvangen zij informatie over problemen die zich de komende tijd nog gaan voordoen, en hoe hierop te reageren.

Het Alzheimercafé biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Wanneer het enigszins veilig is, zullen de fysieke bijeenkomsten weer opgepakt worden. Houd daarvoor de website en sociale media van Evenmens Hellendoorn in de gaten. Tot die tijd kunt u te allen tijde contact opnemen via: Henriëtte Veneberg
Telefoon: 06-10169156
E-mail: alzheimer.cafe.hellnijv@gmail.com