Cheque van Univé voor Evenmens Rijssen-Holten

Maatschappelijke betrokkenheid is iets dat Univé hoog in het vaandel heeft staan. Ook dit jaar mocht het kantoor in Rijssen sparen voor een lokaal, goed doel. Zij kozen voor Evenmens, informele zorg voor elkaar. De consulenten Janny Broekhuis en Mariët Velding namen maandag 5 oktober een cheque, ter waarde van 800 euro, in ontvangst van Marjan Pasop, samen met een mooie bos bloemen.

Een fantastisch gebaar van Univé! Het geld wordt gebruikt voor een mooie activiteit voor mantelzorgers of zorgvrijwilligers in Rijssen-Holten.

Evenmens Rijssen-Holten wil bijdragen aan een samenleving waarin sprake is van zorg voor elkaar en waar mantelzorgers en zorgvragers zich gesteund weten door de inzet van vrijwilligers en consulenten. In het afgelopen jaar heeft Evenmens zich, samen met honderden zorgvrijwilligers, ingezet voor een nog betere ondersteuning van mantelzorgers en zorgvragers in het werkgebied. Ook in deze moeilijke tijden van corona ging de ondersteuning gewoon door. Onze kwetsbare doelgroep heeft zorg nu juist het hardst nodig. We kijken, natuurlijk samen met de mensen, naar creatieve manieren waarop dat kan. Per hulpvraag zullen we bekijken wat er binnen de huidige situatie mogelijk is.

Wilt u meer informatie over de ondersteuningsmogelijkheden van Evenmens? Neem dan gerust contact op via:
T. 0548 638 830
E. info@evenmens.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.