BuurtKracht DuoFiets

Vanaf nu in Rijssen-Holten! Stap geheel kosteloos samen op de BuurtKracht DuoFiets voor een heerlijke fietstocht. Als de dagen langer worden en ook de zon zich weer vaker laat zien, pakken veel mensen vaker de fiets. Maar dit geldt niet voor iedereen. Er zijn mensen voor wie fietsen niet meer zo vanzelfsprekend is. Speciaal voor hen stelt BuurtKracht de DuoFiets beschikbaar.

Met de DuoFiets zit u niet alleen, maar samen met uw mantelzorger, een kennis, buur of fietsmaatje op één fiets. De DuoFiets is zo ontworpen dat wanneer u niet meer zelf kunt of durft te fietsen, u toch kunt genieten van een heerlijke fietstocht. De DuoFiets is te vergelijken met een auto: hij biedt plek aan een bestuurder en een bijrijder. Als bijrijder kunt u mee trappen maar dat hoeft niet. Lekker samen genieten!

Klik hier voor de flyer van de duofiets om te kijken hoe het werkt.

Ook een mooie fietstocht maken met deze volledig uitgeruste en elektrische duofiets? Neem gerust contact op met onze mantelzorgconsulenten in Rijssen-Holten voor meer informatie.

Fietsmaatje worden?

Wilt u graag een ander helpen? Lijkt het u leuk om samen met een ander op pad te gaan op deze duofiets? Meld u zich dan aan als vrijwilliger bij Evenmens.
Bel. 0548 638 830.
Mail: jbroekhuis@evenmens.nl. of mvelding@evenmens.nl.