Bloemen voor mantelzorgers

Mantelzorgondersteuning Raalte wil graag alle mantelzorgers in de gemeente Raalte een hart onder de riem steken. Bent u mantelzorger en staat u nog NIET ingeschreven bij Evenmens Raalte of Carinova Mantelzorgondersteuning? Vul dan onderstaand formulier in! U ontvangt van ons een bon om een mooie bos bloemen op te halen bij een lokale bloemist. Gewoon omdat wij het zo waarderen wat je doet voor je naaste.

Mantelzorgers die al wel ingeschreven staan bij Evenmens Raalte of Carinova Mantelzorgondersteuning hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad om een bos bloemen op te halen.

Wanneer ben je mantelzorger?

Als je partner, kind, beste vriend(in), broer/zus of ouder plotseling ziek wordt, ga je automatisch voor hem of haar zorgen. Dat voelt als een logische stap waarbij je niet stilstaat. Een mantelzorger word je dus niet bewust. Maar op het moment dat je langdurig en onbetaald zorgt voor iemand die ziek is of hulp nodig heeft, ben je officieel wél een mantelzorger. De zorg is meer dan gebruikelijk en bestaat vaak uit begeleiding, toezicht en gezelschap houden, hulp bieden bij dagelijkse activiteiten, zoals het huishouden en de administratie en persoonlijke verzorging, zoals aankleden. Door deze hulp kan de ander zich redden, thuis blijven wonen en meedoen aan de samenleving. Mantelzorgen geeft veel voldoening, maar kan ook situaties met zich meebrengen waarin je ondersteuning nodig hebt. Valt de zorg je soms zwaar? Dan ondersteunen de consulenten van Mantelzorgondersteuning Raalte je graag.

Mantelzorgondersteuning
Wat jouw situatie ook is, als mantelzorger komt er vaak veel op je af. Mantelzorgondersteuning Raalte biedt ondersteuning, zodat eventuele overbelasting wordt voorkomen. Het is belangrijk om je weer in je kracht te zetten, zodat er een balans in jouw leven ontstaat. Daarom kijkt de professional van Mantelzorgondersteuning Raalte samen met jou welke vorm van ondersteuning het best passend is.

Om alle mantelzorgers een hart onder de riem te steken, ligt er een gratis bos bloemen voor iedereen klaar. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo spoedig contact met u voor het bosje bloemen.

Let Op! Mantelzorgers die al ingeschreven staan bij Evenmens Raalte of Carinova mantelzorgondersteuning hebben de uitnodiging voor het ophalen van de bloemen onlangs via een persoonlijk bericht gekregen. U hoeft onderstaand formulier dus NIET in te vullen. Heeft u hier nog vragen over? Bel dan gerust met:

-Carinova Mantelzorgondersteuning | T. 0570 518 185
-Evenmens Raalte | T. 0572-820 997

Inschrijfformulier nieuwe mantelzorgers Raalte

Geslacht(Vereist)
Geïnteresseerd in(Vereist)
Wil graag informatie ontvangen over activiteiten en/of cursussen van beide organisaties(Vereist)
Wil graag dat er contact wordt opgenomen voor een persoonlijk gesprek(Vereist)
Wil graag ingeschreven worden bij(Vereist)
Geeft hierbij toestemming voor de verwerking van bovenstaande gegevens.(Vereist)