Balans!? Hoe doe je dat?

Graag nodigen we u uit voor een online webinar op donderdag 15 april over het vinden van balans in deze tijd van mantelzorgen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Mantelzorgondersteuning Raalte en is een vervolg op de bijeenkomst van 16 maart. Deze avond staat wel op zichzelf, dus mocht u de bijeenkomst in maart gemist hebben, dan is dat geen enkel probleem. De titel van deze avond is: Balans!? Hoe doe je dat? Ook mantelzorgers uit Olst-Wijhe kunnen deelnemen.

Vul onderstaand formulier in om aan te melden voor deze online bijeenkomst.

Aanmelden voor: Balans!? Hoe doe je dat?

Donderdag 15 april

In dit webinar vertellen een aantal mantelzorgers over hun eigen balans in de dagelijkse praktijk. Wat was het moment waarop ze zich realiseerden dat het belangrijk is om voor zich zelf te zorgen en hoe hebben ze dat aangepakt? Welke dingen gebruiken ze om energie te houden of te krijgen. Een inkijkje in het leven van een andere mantelzorger.

Na deze ervaringsverhalen praten we in kleine groepjes verder over uw eigen balans en wat goed gaat en wat lastig is. Door er met elkaar over te praten ontstaan er soms nieuwe inzichten en openingen voor verandering. Wij hopen dat deze avond daarvoor een aanzet kan zijn.

Klinkt dit goed, dan nodigen we u van harte uit om u aan te melden voor dit webinar. De avond begint om 19.30 uur en we sluiten rond 20.30 uur af. Aanmelden is gratis en kan tot 14 april.

Wij hopen u digitaal te ontmoeten!

Vriendelijke groeten,
Mantelzorgondersteuning Raalte