Beleef autisme in het ABC-circuit

Het Autisme Belevings Circuit is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. Elke opdracht probeert je mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Dit wordt steeds gekoppeld aan een tip over autismevriendelijkheid.

Via tien korte opdrachten brengt het ABC je in de gevoelswereld van autisme. Naderhand worden de opdrachten besproken en tips gedeeld. Daarnaast geeft een ervaringsdeskundige tips en vertelt over wat ASS voor haar betekent.

Langere tijd hebben we geen bijeenkomsten kunnen organiseren. Als de maatregelen het toelaten, hebben we onderstaande data het ABC gepland staan. We noteren uw gegevens bij aanmelding zodat we u op de hoogte kunnen houden wanneer het geannuleerd wordt.

Datum:                26 oktober 2021
Locatie:               De Veldkamp, Veldkampsweide 3 in Haarle
Helaas volgeboekt

Datum:                2 november 2021
Locatie:               Studiepunt Rijssen, De Hagen 37-7 in Rijssen
Helaas volgeboekt

Datum:                 16 november 2021
Locatie:               Het ontmoetingscentrum, Spoorstraat 7 in Wierden

Tijd:                     Inloop vanaf 19.15 uur, programma van 19.30 – 22.00 uur
Kosten:          €5,- per persoon

Binnenkort maken we nieuwe data voor 2022 bekend. Houd onze website en deze pagina in de gaten voor de data en adressen.

Aanmelden is verplicht, zonder aanmelding kunt u niet deelnemen. Vul het formulier hieronder in om digitaal aan te melden. Er kunnen maximaal 12 deelnemers per avond deelnemen.

Professionals kunnen een offerte aanvragen over de mogelijkheden om als team een ABC te doorlopen. Dit is ook een mooie invulling voor teambuilding of kennisverbreding.

Neem voor meer informatie contact op met Herma Spoolder via: Tel: 0548 – 638 830 of mailen naar hspoolder@evenmens.nl.

Aanmelden? Vul onderstaand formulier in en druk op versturen.

Autisme Belevings Circuit