Verwenmiddag voor mantelzorgers en hun vrijwilligers 2019

Thuiswonende inwoners van Ommen die zorg ontvangen van anderen worden uitgenodigd voor een gezellige verwenmiddag op zaterdag 2 november van 14.00 tot 17.00 uur. Ook de vrijwilligers die zorg verlenen bij deze mensen (zorgvragers) thuis worden hiervoor van harte uitgenodigd.

Deze middag is namens de gemeente door Evenmens Ommen georganiseerd. De gemeente Ommen wil hiermee laten zien dat de inzet van burgers, die op vrijwillige basis klaarstaan voor een ander, gewaardeerd wordt. We gaan deze middag samen een boottocht maken over de Vecht en onderweg kunt u genieten van een heerlijke high tea. Ook zal er een bingo met kleine prijzen worden gehouden. De boot, de ‘Queen of Vechtvalley’, is ook geschikt voor mensen in een rolstoel.

Lijkt het u leuk om deze respijtzorgmiddag bij te wonen, dan kunt u contact opnemen met Annelies Slager, via telefoonnummer 0529-820996 of via mail aslager@evenmens.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je op vóór 15 oktober. Dieetwensen kunt u doorgeven bij de aanmelding. Heeft u problemen met vervoer, geeft u dit dan aan, we zoeken voor u naar een oplossing.

Locatie: Rederij Peters, Zwolseweg 4 in Ommen (achter Hotel de Zon).