Vacatures in Olst-Wijhe

Vacatures voor zorgvrijwilligers in de gemeente Olst-Wijhe

 

Voor een man die een herseninfarct heeft gehad zoeken we een vervoersvrijwilliger. Meneer kan zelf in de auto stappen en er weer uit. Het zou fijn zijn als zijn vrouw 1x per maand op vrijdag niet hoeft te rijden voor hem. Hij heeft van 10.00 – 11.30 uur vrijdags dagbesteding in Raalte.

Voor een man uit Wijhe (36 jaar), zoekt Evenmens een hondenliefhebber. Laat u dagelijks uw hond uit en vindt u hiet leuk hierbij gezelschap van hem te hebben? Hij wil graag dagelijks een wandelingetje maken, vindt het leuker om dit samen met iemand te doen en hij houdt van honden. Een potje schaken of een ander spel vindt hij ook leuk.

Een oudere dame in Wijhe zoekt iemand die graag fietst. Mevrouw wil graag met haar schootmobiel een ritje maken en vindt het gezellig om dit met iemand samen te doen. Een kopje koffie onderweg, even het dorp in of gewoon gezellig een praatje maken vindt ze fijn.

Voor een oude meneer in het buitengebied van Wijhe (richting Lierderholthuis) zoeken we vrijwilliger die houdt van een praatje maken, of met de auto toeren in de omgeving.

Voor informatie over deze en andere vacatures kunt u contact opnemen met Herma Spoolder, hspoolder@evenmens.nl , telefoon  0570 – 82 09 93 of 06 – 36 40 38 98.

 

Agenda

ma 16

Slechtzienden en blindenontmoeting

december 16 | 10:00 - 13:30
Nijverdal
ma 16