Vacatures in Ommen

Vacatures voor zorgvrijwilligers in de gemeente Ommen

Maak jij tijd vrij voor een ander? In Ommen zoekt Evenmens op dit moment zorgvrijwilligers voor onderstaande hulpvragen:

*Wie wil een meneer met de ziekte van Parkinson op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur gezelschap houden thuis? Zijn vrouw (een zwaar belaste mantelzorger) kan dan even de boodschappen doen.
*Een gezellige mevrouw uit Ommen van ca 70 jaar, mist af en toe gezelschap, dat iemand een fijn gesprek met haar voert of samen met haar ergens naar toe gaat. Naar de natuur of kleding kopen. Mevrouw kan maar een klein stukje met de rollator lopen, heeft een scootmobiel en rolstoel.
*Voor een meneer met lichte dementie zoeken we op dinsdag of donderdag een vrijwilliger om samen met hem een boodschappenlijstje te maken en met de auto samen de boodschappen te halen. Ook voor een gezellig praatje.

Als zorgvrijwilliger kan je natuurlijk rekenen op begeleiding en scholing van Evenmens. Evenmens Ommen biedt jou als vrijwilliger: Vrijwilligerswerk op basis van je eigen wensen en voorkeuren, themabijeenkomsten en cursussen, begeleiding en coaching door de consulenten, kennis delen met andere zorgvrijwilligers en jaarlijks een gezellig uitje met andere zorgvrijwilligers.

Ben jij die zorgvrijwilliger die we zoeken? Wilt u iets betekenen voor een ander? Neem dan vrijblijvend contact op: Evenmens Ommen, Tel: (0529) 82 09 96.

VPTZ
Naast de gewone zorgvrijwilliger, is het ook mogelijk om je aan te melden als Vrijwilliger Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ). Zij zijn er om mensen in hun laatste levensfase en hun naasten te ondersteunen.

Voor informatie over deze en andere vacatures kunt u contact opnemen met telefoon 0529 – 82 09 96  of Jeannette Donken jdonken@evenmens.nl of Annelies Slager aslager@evenmens.nl 

Agenda

ma 10

Training ‘Goed omgaan met dementie’ gemeente Raalte

februari 10 | 13:30 - 16:00
Mariënheem
di 11

Lotgenotengroep OASE Twenterand

februari 11 | 08:00 - 17:00
di 03

Samen Verder Trefpunt

maart 3 | 10:00 - 11:30
Nijverdal
wo 15

Lotgenotengroep OASE Twenterand

april 15 | 08:00 - 17:00