Netwerkcoach

Sociale netwerken richt zich op mantelzorgers, sociaal geïsoleerde mensen, op mensen met een psychiatrische achtergrond of met een langdurige ziekte of handicap en op mensen die ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt. De begeleiding wordt verzorgd door vrijwillige netwerkcoaches.

Als vrijwillige netwerkcoach word je, naast het volgen van de basiscursus, door professionele coördinatoren of consulenten getraind in de methodiek ‘Natuurlijk, een netwerk coach!’ Wanneer je deze training succesvol doorloopt word je gekoppeld aan een zorgvrager.

Als vrijwillige netwerkcoach weet je het vertrouwen van een zorgvrager te winnen en kun je met hem of haar praten over de gewoonten en over de gedachten over zichzelf en anderen. Daarnaast kun je met de zorgvrager een stap zetten in het uitbreiden van het sociale netwerk.

Lijkt het je leuk om als vrijwillige netwerkcoach aan de slag te gaan? Meld je dan aan. Voor meer informatie over sociale netwerken kun je contact opnemen met Evenmens, telefoon 0548 – 638 830.

Agenda

di 25

Ontmoetingscentrum de Huuskamer in Wijhe

juni 25 | 10:00 - 12:00
Wijhe
wo 26

Alzheimer Café gemeente Hellendoorn

juni 26 | 19:30 - 21:30
Hellendoorn
do 27