Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Mantelzorg gemeente Rijssen-Holten

november 10 | 20:00 - 22:30

De Dag van de Mantelzorg heeft als doel mantelzorgers in het zonnetje te zetten en bij te dragen aan de her- en erkenning van mantelzorg. Voor mantelzorgers uit de gemeente Rijssen-Holten worden er dit jaar twee bijeenkomsten georganiseerd.
Als mantelzorger gaat uw tijd, energie en aandacht uit naar uw naaste met een ziekte en/of beperking. Iedere mantelzorger heeft zijn/haar eigen verhaal, maar wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal zorgen voor een ander en soms vergeten goed voor zichzelf te zorgen. Er af en toe even tussenuit is een absolute voorwaarde om de zorgtaken vol te kunnen houden.

Op 8 november organiseren we een lunch bij Grand Café de Biester. Deze bijeenkomst is vol.

Op 10 november wordt u uitgenodigd om te kijken en luisteren naar ‘Met uw Orkest.’ Anne Knappstein uit Rijssen, celliste bij het Orkest van het Oosten creëerde haar eigen dirigeerproject. Zes kandidaten hebben les gehad van een echte dirigent om het Orkest van het Oosten te dirigeren. Hoe zal het hen nu vergaan? Zijn ze uitgegroeid tot echte Maestro’s? ‘Met uw Orkest’ is een nieuwe manier om het symfonieorkest te leren kennen. Op 10 november is de grote finale en wie zal er dan voor het orkest staan? Zeker de zes kandidaten die al in april zeer succesvol op de bok stonden, maar het Orkest van het Oosten zelf zal u ook verassen. Het Orkest an het Oosten, Ter Steege Potterie en het Parkgebouw gaan er samen met u een geweldige avond van maken!

Inschrijven gaat op datum van aanmelding. Alleen mantelzorgers kunnen zich aanmelden. U kunt mailen naar: einfo@evenmens.nl of bellen naar 0548 638830

Gegevens

Datum:
november 10
Tijd:
20:00 - 22:30

Locatie

Ter Steege Potterie
Nijverheidsstraat 53
Rijssen,